UNIBET BONUS DE LA OMNIBET.RO

BETFAIR » Bonus » Pariuri Sportive

BETFAIR » Bonus » Pariuri Sportive

O istorie interesanta a unei companii cu istorie, in comparatie cu alte companii de betting, relativ tinere. Betfair a fost fondata de catre Andrew Black, nepotul unei figuri politice, membru al parlamentului pe numele sau Sir Cyril Black, in calitate de membru al partidului Conservator Britanic.

Ca si element interesant mai mutl decat interesant si paradoxal in aceelasi timp, este faptul ca Cyril Black a dus o disputa impotriva pariurilor, disputa care a si pierdut-o de altfel, cu atat mai mult interesanta cu cat nepotul sau, Andrew Black este cunoscut ca si jucator veritabil al timpurilor in discutie.

Fondatorul Betfair nu si-a inceput afacerile cu resurse financiare transmise din tata-n fiu, dar cu resurse proprii, mare parte din bani fiind castigati din jocurile de noroc. Si-a inceput cariera in domeniul software, lucru care nu i-a schimbat obiceiurile, ba dimpotriva, l-a determinat sa-si indrepte si mai mut atentia si sa-si investeasca si mai mult timp in industria pariurilor. Cu timpul a reusit sa dezvolte un sistem care permitea jucatorilor sa parieze pe sporturi si curse de cai.

Ajuns intr-un punct in care a realizat ca poate trece anumite limite, Andrew Black a hotarat ca-si doreste mai mult decat un job si a inceput sa investeasca in domeniul it ca si agent comercial, drum care l-a si condus catre Betfair cum il cunoastem astazi.

Ideea sa geniala de “betting exchange”, sistemul care permite jucatorilor nu numai sa parieze pe sporturile preferatte, dar unul impotriva celuilalt. Ideea nu a fost una agreeata imediat, nu oricine a inteles previziunile tanarului jucator cu privire la viitorul pietei de pariuri online. William Hill a fost una dintre casele de pariuri carora Andrew a incercat sa le expuna ideea fantastica pe care dorea s-o dezvolte.

 William Hill nu au fost interesati nici macar sa-l asculte, pe cand cei de la Ladbrokes au fost interesati sa afle despre conceptul pe care Black dorea sa-l promoveze, dar nu au dorit sa investeasca in dezvoltarea acestuia.

Lucrurile s-au schimbat in momentul in care Black, in mod circumstantial l-a intalnit pe Edward Wray, fratele unui prieten, impreuna cu care a si fondat Betfair Group plc. in anul 2000, undeva in vestul Londrei, in Hammersmith, sub denumirea Betfair Betting Exchange.

Cu timpul, compania a devenit unul dintre cei mai importanti agenti de pe piata pariurilor in Marea Britanie.

Astazi au estimat undeva la peste 4 milioane de clienti, o companie dezvoltata pe principii inovative, care respecta in primul rand principiul “clientul este prioritar”, care a stiut sa speculeze slaiciunile concurentei si sa ofere servicii impecabile.

In 2006 au renuntat la colaborarea cu reteaua CryptoLogic Inc.,  foarte increzatori in noile resurse si pentru faptul ca au investit foarte mult in sistemul pe care-l dezvolta si optimizeaza constant . Grupul include un serviciu de radio propriu, lansat in 2007, disponibil online, pe telefon sau in cadrul altor surse compatibile. Acest servicu a devenit dedicat curselor de cai, incluzand comentarii si rezultate cu privire la acestea.

Grupul Betfair este licentiat in Gibraltar, toate actiunile sau operatiunile desfasurate in cadrul site-ului oficial fiind reglementate de Gibraltar Gambling Commissioner sub Gambling Act 2005. Detine licente in Marea Britanie, Malta, Spania, Italia, Statele Unite, Australia, Bulgaria si Danemarca. Compania tinteste mereu spre standarde foarte inalte de integritate. Proceseaza milioane de tranzactii zilnic, la nivel mondial, iar serviciile lor sunt apreciate de catre clienti, carre semnaleaza in review-rile lor faptul ca au sentimentul de siguranta, cand vine vorba de tranzactiile bancare.

Asistenta clienti se face prin intemrediul operatorilor agentiei care pot fi contactati prin email la adresa  info@betfair.com sau live chat, accesibil pe site-ul oficial la sectiunea Contact Us, in cazul in care sectiunea FAQs(Intrebari frecvente), nu rezolva problema dvs.

Numarul de telefon la care pot fi contactati este: 0844 871 5000 si nu este gratuit, avand in vedere ca se afla pe teritoriul Marii Britanii. Au deasemenea un cont de Twitter unde pot fi contactati, si anume  @BetfairHelpdesk.

Adresa oficiala este:  Betfair Helpdesk, Icon One, Lytton Way, Stevenage, Hertfordshire, United Kingdom, Cod Postal SG1 1AG, cu mentiunea ca pariorii de nationalitate romana, trebuie sa se adreseze companiei sau operatorilor, in limba engleza. Angajatii sunt foarte dedicati clientilor si nevoilor acestora si dau intotdeauna dovada de profesionalism si o atitudine pro-activa, in interesul clientului.

Ca si metode de depozit sau retragere numerar putem mentiona: carduri de credit Visa, Mastercard, carduri de debit Visa, Mastecard, Maestro, Skrill, Neteller, Pasafecard(doar depuneri), Western Union(doar depuneri) si transfer bancar. In mod normal retragerile de numerar, dureaza de la 2 la 5 zile lucratoare, in functie de banca la care clientul este inregistrat.

Paltforma beneficiaza de o interfata foarte apreciata in randul clientilor, pentru ca este una intuitiva, usor de folosit, care nu oboseste si nu distrage atentia. Are un design accesibil oricui si aici ne referim si la pariori nu foarte experimentati, daar care ar putea plasa pariurile dorite fara probleme. Este apreciat de asemenea pentru topicurile foarte bine detaliate, care ajuta clientul sa inteleaga exact ce are de facut. Site-ul nu este unul incarcat cu ferestre sau anunturi inutile, care ar face procesul greoi si plictisitor. Acesta este si unul dintre motive pentru care multi pariori prefera Betfair.

Este o agentie care nu merge pe principiul cotelor fixe, foloseste cotele variabile, asta inseamna ca ele variaza in functie de suma de bani care sunt pariati pe un eveniment anume, pana la finalizarea acestuia. Opereaza o gama variata de sporturi, de la cele mai traditionale cum ar fi fotbalul sau baschetul, pana la innot sau gimnastica, Formula 1 si curse de cai.

Sectiunea „Live streaming” sau „Live video” nu putea lipsi, la fel se numeste si butonul pe care il gasim pe pagina sport a site-ului, www.betfair.com     . Un lucru excelent pentru ca face posibila urmarirea evenimentul sau a mai multor evenimente sportive, in timp real, pe site-ul oficial, in mod gratuit.

Vorbim despre Bonusuri si promotii, aspectul care intereseaza cel mai mult, la fel cum probabil este si unul dintre elementule care diferentiaza agentiile intre ele si aici vorbim despre bonusuri in bani sau in pariuri gratuite. Oferta Betfair in acest sens nu este una exceptionala, dar este compensata cu siguranta de restul serviciilor oferite de acestia. 

La prima inregistrare ei ofera totusi un pariu absolut sigur, fara riscuri, pe principiul pariezi €10 si primesti €30 sub forma unor pariuri gratuite, in trei transe. Beneficiaza de acest bonus, noii clienti care-si creeaza un cont pe pagina lor oficiala.

Mai au si optiunea Cash Out, care permite clientului sa-si transforme punctele de fidelitate insumate in urma pariurilor plasate pe o anumita perioada de timp, in bani numerar.

Apasa aici pentru a lua bonusul BETFAIR