OMNIBET.RO

Ponturi Ajax vs Lyon - 03.05.2017

Ponturi Ajax vs Lyon - 03.05.2017

Ajax Amsterdam si Olympique Lyon se intalnesc de la ora 19:45 in cealalta atractie a zilei de miercuri, in mansa tur a semifinalelor UEFA Europa League.

Ajax vine dupa doua infrangeri, ultima dintre ele fiind inregistrata in campionat si scotand-o din lupta pentru titlu, realistic vorbind. Lancierii au sansa a doua si la calificarea in finala Europa League, iar diseara au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a merge in faza cu sanse bune in Franta saptamana viitoare. Bilantul meciurilor de acasa din 2017 este impresionant pentru gazde, cu zece victorii pe teren propriu din tot atatea meciuri.

Lyon a suferit destul de mult cand vine vorba de meciurile din deplasare, dovada ca in ultimele 12 deplasari oficiale, de la inceputul anului pana in prezent, echipa a castigat doar de trei ori. Oaspetii nu au avut cel mai bun sezon in Ligue 1, luptand pentru locul patru, insa trofeul Europa League poate salva situatia si sa duca echipa in grupele UEFA Champions League sezonul urmator. Lyon are doua remize si doua esecuri contra lui Ajax inregistrate pana acum.

Ajax vs Lyon echipe probabile:

Ajax (4-3-3): Onana - Tete, Sanchez, Ligt, Sinkgraven - Klaassen, Schone, Ziyech - Traore, Dolberg, Younes.

Lyon (4-2-3-1): Lopes - Jallet, Mammana, Diakhaby, Morel - Gonalons, Tousart - Ghezzal, Tolisso, Valbuena - Fekir.

Ajax vs Lyon pronostic: GG @ 1.50

Ajax vs Lyon ponturi pariuri: X2 @ 1.61

Ajax vs Lyon recomandare scor final: 1-1 sau 1-2 @ 7.50 sau 11.00