OMNIBET.RO

Ponturi Arsenal vs Chelsea - 27.05.2017

Ponturi Arsenal vs Chelsea - 27.05.2017

Atractia principala de sambata aceasta vine din Anglia, acolo unde se va incheia sezonul cu finala FA Cup dintre Arsenal si Chelsea, programata la ora 19:30, ora Romaniei.

Arsenal a aratat o forma impresionanta in ultimele saptamani, reusind cinci victorii in ultimele cinci etape de Premier League, insa nu a terminat decat pe locul cinci, ratand pentru prima data dupa multi ani calificarea in UCL. Tunarii au marcat in aceste cinci meciuri de 13 ori, primind doar doua goluri. Wenger vrea cu orice pret trofeul FA Cup pentru a mai salva acest sezon, mai ales ca in ultimii ani Arsenal a devenit specialista acestei competitii.

Chelsea a castigat la pas titlul de campioana in Premier League, iar forma recenta spune multe. Albastrii au sapte victorii in ultimele sapte meciuri, eliminand-o in semifinale pe rivala Tottenham, scor 4-2. De altfel, trupa pregatita de Conte a inregistrat 19 victorii in ultimele 23 de partide oficiale, la care se adauga doua remize si doua infrangeri. Chelsea a pierdut primul meci din acest sezon contra lui Arsenal, 0-3 pe Emirates, ca mai apoi sa castige 3-1 pe Stamford Bridge.

Arsenal vs Chelsea echipe probabile:

Arsenal (3-4-2-1): Cech - Holding, Mustafi, Monreal - Chamberlain, Ramsey, Xhaka, Gibbs - Ozil, Sanchez - Welbeck.

Chelsea (3-4-3): Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Matic, Kante, Alonso - Pedro, Costa, Hazard.

Arsenal vs Chelsea pronostic: 2 DNB @ 1.35

Arsenal vs Chelsea ponturi pariuri: Peste 1,5 goluri @ 1.25

Arsenal vs Chelsea recomandare scor final: 1-2 sau 1-3 @ 8.00 sau 13.00