OMNIBET.RO

Ponturi AS Monaco vs Dortmund - 19.04.2017

Ponturi AS Monaco vs Dortmund - 19.04.2017

AS Monaco si Borussia Dortmund ne-au oferit un spectacol pe cinste in meciul tur, cu cinci goluri in Germania, francezii castigand cu 3-2 in deplasare.

Astfel, Monaco are un avantaj considerabil dupa victoria din deplasare, pornind acum cu prima sansa la calificare. Echipa este liderul la zi din Franta Ligue 1 si de departe cea mai ofensiva echipa din tara si una dintre cele mai puternice din lume anul acesta. Monaco este cu un pas in semifinale, insa cu siguranta nu va juca sa tina de rezultatul din tur, Dortmund fiind o echipa ofensiva si periculoasa in astfel de situatii.

Nemtii inca spera la calificare, desi au nevoie de o victorie la minimum doua goluri diferenta sau la un gol cu conditia sa marcheze cel putin trei goluri in meci. Reus a revenit in meciul de campionat din weekend, castigat de Dortmund cu 3-1 in fata lui Frankfurt, iar diseara este anuntat ca titular in Franta. Gotze, Bartra si Schurrle raman in continuare indisponibili din cauza unor probleme de accidentare.

AS Monaco vs Dortmund echipe probabile:

AS Monaco (4-4-2): Subasic - Toure, Jemerson, Glik, Mendy - Silva, Moutinho, Bakayoko, Lemar - Mbappe, Falcao.

Dortmund (4-1-4-1): Burki - Piszczek, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Weigl - Pulisic, Castro, Dembele, Reus - Aubameyang.

AS Monaco vs Dortmund pronostic: Monaco se califica @ 1.33

AS Monaco vs Dortmund ponturi pariuri: Peste 1,5 goluri in r2 @ 1.51

AS Monaco vs Dortmund recomandare scor final: 2-1 sau 2-2 @ 11.00 sau 10.00