OMNIBET.RO

Ponturi AS Monaco vs Juventus - 03.05.2017

Ponturi AS Monaco vs Juventus - 03.05.2017

De departe cel mai tare meci al zilei este cel dintre AS Monaco si Juventus Torino, programat la ora 21:45 in semifinalele UEFA Champions League.

Francezii sunt vazuti cu sansa a doua de toate agentiile de pariuri in acest moment, insa Monaco traverseaza o perioada buna, fiind la un pas de titlu in Ligue 1. De asemenea, Moutinho si colegii sai au impresionat si in Champions League, eliminandu-le in fazele anterioare pe Manchester City si pe Borussia Dortmund. AS Monaco a inregitrat nu mai putin de 13 victorii in precedentele 14 partide oficiale de pe propria arena.

Juventus a eliminat-o pe AS Monaco in sferturile competitiei acum doua sezoane, scor 1-0 la general. Juve avea sa joace finala in acel an. Italienii fac legea in Serie A si anul acesta, fara rivala in cursa pentru titlu. Marele obiectiv este insa trofeul Ligii Campionilor. In cazul in care va merge in finala, Juve ar putea avea sansa sa isi ia revansa in fata lui Real Madrid, cea contra careia a pierdut finala de acum doi ani de zile.

AS Monaco vs Juventus echipe probabile:

AS Monaco (4-4-2): Subasic - Dirar, Jemerson, Glik, Mendy - Silva, Moutinho, Bakayoko, Lemar - Mbappe, Falcao.

Juventus (4-2-3-1): Buffon - Alves, Bonucci, Chiellini, Sandro - Pjanic, Marchisio - Cuadrado, Dybala, Mandzukic - Higuain

AS Monaco vs Juventus pronostic: Gol in repriza 1 @ 1.40

AS Monaco vs Juventus ponturi pariuri: 1X @ 1.61

AS Monaco vs Juventus recomandare scor final: 1-1 sau 2-1 @ 7.00 sau 11.00