OMNIBET.RO

Ponturi ASA Targu Mures vs Voluntari - 24.05.2017

Ponturi ASA Targu Mures vs Voluntari - 24.05.2017

Play-out-ul Ligii 1 continua si miercuri seara odata cu meciul dintre ASA Targu Mures si FC Voluntari din cadrul etapei cu numarul 12, miza nefiind una semnificativa.

ASA Targu Mures este ca si retrogradata din punct de vedere matematic, iar in acest play-out a marcat de doar trei ori in 11 partide sustinute. Muresenii au fost mai mult axati pe defensiva, incasand 12 goluri, putin peste un gol pe meci in medie. Fosta vice-campioana a Romaniei vine dupa sapte meciuri acasa destul de modeste, in sase dintre ele nereusind sa inscrie vreun gol. Cinci dintre ele s-au incheiat insa 0-0.

FC Voluntari este una dintre cele mai puternice formatii din play-out, asigurandu-si linistea din punct de vedere matematic. Finalista Cupei Romaniei a castigat patru din ultimele cinci partide oficiale si ocupa locul trei momentan, cu 33 de puncte si un golaveraj de 14-14. Elevii lui Claudiu Niculescu au sanse matematice chiar si la locul intai, insa nu va fi deloc usor sa ajunga acolo in cele trei etape ramase de jucat.

ASA Targu Mures vs Voluntari pronostic: X2 @ 1.27

ASA Targu Mures vs Voluntari ponturi pariuri: Sub 2,5 goluri @ 1.67

ASA Targu Mures vs Voluntari recomandare scor final: 0-1 or 1-1 @ 7.00 or 7.00