OMNIBET.RO

Ponturi Atletico Madrid vs Real Madrid - 10.05.2017

Ponturi Atletico Madrid vs Real Madrid - 10.05.2017

Real Madrid se deplaseaza pe terenul rivalei locale, Atletico Madrid, miercuri seara de la ora 21:45 in mansa retur a semifinalelor UEFA Champions League.

Atletico Madrid are nevoie de un miracol pentru a merge in finala acestei editii, asta dupa ce a pierdut partida tur cu scorul de 0-3 in deplasare. Un gol primit de gazde ar insemna naruirea oricarei sanse de calificare, realistic vorbind, avand in vedere ca daca Atletico primeste gol, atunci va trebuie sa inscrie de cinci ori. In ultimele 14 meciuri acasa gazdele au pierdut de trei ori. O data contra lui Villarreal si de doua ori contra Barcelonei.

Real Madrid s-a impus in precedenta deplasare pe Vicente Calderon, scor 3-0 in campionat pe 19 Noiembrie 2016. Oaspetii sunt 99% calificati in finala dupa victoria categorica din tur. Majoritatea agentiilor dau o cota de 1.01 pentru calificarea lui Real Madrid, insa la Unibet gasim cota 1.02 in acest moment. Bale, Pepe si Carvajal sunt accidentati si nu vor putea evolua in derby-ul de miercuri seara.

Atletico Madrid vs Real Madrid echipe probabile:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Hernandez, Savic, Godin, Luis - Carrasco, Niguez, Gabi, Koke - Griezmann, Gameiro.

Real Madrid (4-3-3): Navas - Nacho, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Isco, Benzema, Ronaldo.

Atletico Madrid vs Real Madrid pronostic: X2 @ 1.44

Atletico Madrid vs Real Madrid ponturi pariuri: GG @ 1.62

Atletico Madrid vs Real Madrid recomandare scor final: 1-1 sau 1-2 @ 6.50 sau 9.50