OMNIBET.RO

Ponturi Celta Vigo vs Real Madrid - 17.05.2017

Ponturi Celta Vigo vs Real Madrid - 17.05.2017

Miercuri seara incepand cu ora 22:00 vom avea un meci care poate conta enorm in lupta pentru titlu din Spania, intre Celta Vigo si Real Madrid.

Celta Vigo este in cadere libera, venind dupa opt meciuri in care a bifat doua remize si sase esecuri, fiind eliminata si din semifinalele Europa League. Echipa a picat pana pe locul 13 si are 44 de puncte in dreptul ei. Nu exista emotii vis a vis de retrogradare, insa nici ceva notabil nu mai poate bifa Celta pana la final. Pentru echipa gazda meciul nu are nicio miza reala, terminandu-se sezonul in mare parte pentru jucatori.

Real Madrid are nevoie de cel putin un punct in aceasta partida pentru a urca pe primul loc al clasamentului. Momentan madrilenii sunt pe pozitia secunda, la egalitate cu Barcelona, insa cu un golaveraj mai slab. Plus de asta, Realul are acest meci mai putin disputat, care poate face diferenta la final, Galacticii au castigat cu 2-1 in tur, insa apoi au urmat duelurile din Cupa Regelui, unde Celta a castigat 4-3 la general.

Celta Vigo vs Real Madrid pronostic: Peste 1,5 goluri in repriza 2 @ 1.40

Celta Vigo vs Real Madrid ponturi pariuri: Real Madrid -1.5 AH @ 1.57

Celta Vigo vs Real Madrid recomandare scor final: 1-3 or 0-3 @ 10.00 sau 10.00