OMNIBET.RO

Ponturi CFR Cluj vs CSU Craiova - 30.04.2017

Ponturi CFR Cluj vs CSU Craiova - 30.04.2017

Singurul meci programat duminica aceasta in play-off-ul Ligii 1 se va disputa la Cluj, acolo unde CFR va da piept pe teren propriu cu CSU Craiova de la ora 20:30.

Ardelenii sunt pe locul patru in play-off, cu 33 de puncte au ca obiectiv terminarea pe podium. Cert este ca CFR Cluj nu va putea evolua in cupele europene din cauza insolventei, asa ca poate exista o oarecare lipsa de motivatie. CFR este neinvinsa acasa in play-off, trecandu-si in cont o victorie si doua remize pana acum. Gazdele au castigat ultimul meci contra Craiovei, scor 4-1 in deplasarea de pe 1 Aprilie.

CSU Craiova vine dupa o infrangere oarecum neasteptata in Cupa Romaniei, scor 0-1 contra lui FC Voluntari. Oltenii vor trebuie sa dea totul in retur sa intoarca rezultatul, cupa fiind obiectivul principal in acest moment. Situatia din Liga 1 nu este una impresionanta, avand in vedere ca echipa vizitatoare se afla pe locul cinci, cu 28 de puncte, avand sanse minime sa mai termine in primele patru. CSU nu a primit gol in ultimele trei deplasari oficiale.

CFR Cluj vs CSU Craiova pronostic: 1 @ 1.74

CFR Cluj vs CSU Craiova ponturi pariuri: Peste 1,5 goluri @ 1.36

CFR Cluj vs CSU Craiova recomandare scor final: 2-0 sau 2-1 @ 8.00 sau 9.00