OMNIBET.RO

Ponturi Danemarca vs Germania - 06.06.2017

Ponturi Danemarca vs Germania - 06.06.2017

Meciul amical dintre Danemarca si Germania este unul de interes si pentru noi, danezii fiind adversari in grupa de calificare la CM 2018.

Danemarca porneste cu sansa a doua, asa cum era de asteptat intr-un meci contra campioanei mondiale, insa cotele sunt mai echilibrate decat am fi crezut. Danezii au bifat un egal in singurul meci din 2017, scor 0-0 contra Romaniei in calificari. Pe teren propriu echipa a aratat bine in ultimul an, trecandu-si in cont patru victorii si un singur esec. Plus de asta, au fost trei victorii cu zece goluri marcate in total si fara gol primit.

Germania are o cota in jur de 2.00 pentru un eventual succes aici, o cota mai mult decat tentanta am putea spune. Nemtii se prezinta insa fara cativa jucatori de baza, asa ca se explica aceasta cota. Campioana mondiala vine dupa o perioada foarte buna, perioada in care a izbutit sa castige sapte meciuri si sa bifeze un egal fara gol. Practic in aceste opt partide, fie amicale, fie oficiale, Germania a marcat de 23 de ori, primind un singur gol.

Danemarca vs Germania pronostic: X2 @ 1.30

Danemarca vs Germania pont pariuri: Peste 2,5 goluri @ 1.80

Danemarca vs Germania recomandare scor final: 1-2 sau 1-3 @ 8.50 sau 15.00