OMNIBET.RO

Ponturi Hertha Berlin vs RB Leipzig - 06.05.2017

Ponturi Hertha Berlin vs RB Leipzig - 06.05.2017

Hertha Berlin si Leipzig vor incheia ziua de fotbal din Germania Bundesliga, astazi de la ora 19:30, cand se intalnesc in etapa cu numarul 32.

Hertha Berlin a avut o campanie reusita per total, asta datorita bilantului excelent de pe teren propriu, unde a castigat 12 meciuri din 15. Gazdele ocupa locul cinci, iar o victorie diseara ar insemna un pas mare catre consolidarea acestei pozitii. Este foarte important sa termine pe cinci si nu pe sase, deoarece are evita tururile preliminare din UEFA Europa League. Lipsesc de la gazde Lustenberger, Kurt, Schieber, Stark, Brooks si Plattenhardt.

RB Leipzig vine aici fara Lukas Klostermann, accidentat. Revelatia acestei stagiuni ocupa locul doi si probabil il va ocupa si la final. Leipzig are 63 de puncte, cinci peste urmatoarea clasata, laudandu-se si cu un golaveraj de 57-31. De asemenea, oaspetii au a doua aparare din Germania la ora actuala, dupa Bayern Munchen. Meciul tur a fost castigat fara emotii prea mari de Leipzig, scor 2-0 pe propria arena.

Hertha Berlin vs RB Leipzig echipe probabile:

Hertha Berlin (4-2-3-1): Jarstein - Pekarik, Langkamp, Torunarigham, Mittelstadt - Skjelbred, Allan - Esswein, Darida, Kalou - Ibisevic.

Leipzig (4-4-2): Gulacsi - Bernardo, Upamecano, Compper, Halstenberg - Sabitzer, Keita, Demme, Forsberg - Poulsen, Werner

Hertha Berlin vs RB Leipzig pronostic: 1X @ 1.62

Hertha Berlin vs RB Leipzig ponturi pariuri: GG @ 1.85

Hertha Berlin vs RB Leipzig recomandare scor final: 1-1 sau 2-1 @ 6.00 sau 12.00