OMNIBET.RO

Ponturi Inter vs Napoli - 30.04.2017

Ponturi Inter vs Napoli - 30.04.2017

Seara de duminica din Italia Serie A se va incheia in stil mare, cu un duel de cinci stele intre Inter Milano si Napoli, duel programat la ora 21:45.

Inter Milano are un final de sezon ratat, nereusind sa castige vreun meci din ultimele cinci si iesind practic din lupta pentru Top 5. Opt puncte ii despart acum pe milanezi de pozitia a cincea. Inter dispune de un golaveraj foarte bun, 63-42, punctul forte fiind atacul. Apararea a lasat de dorit in multe momente, fiind practic cea mai slaba din primele sapte clasate. Inter a castigat 33 de puncte pe teren propriu din 48 posibile.

Napoli vine motivata sa castige toate cele trei puncte duminica seara, sperand inca la pozitia secunda ce duce direct in grupele Champions League. Oaspetii sunt pe trei, la patru puncte in spatele Romei momentan, care are si ea meci greu in aceasta etapa contra lui Lazio. Napoli este cea mai ofensiva echipa din campionatul Italiei, cu 77 de reusite in 33 de meciuri, insa defensiva nu s-a ridicat la acelasi nivel.

Inter vs Napoli echipe probabile:

Inter (4-2-3-1): Handanovic - D'Ambrosio, Medel, Miranda, Nagatomo - Kondogbia, Gagliardini - Candreva, Mario, Perisic - Icardi.

Napoli (4-3-3): Reina - Hysaj, Koulibaly, Albiol, Strinic - Allan, Diawara, Hamsik - Callejon, Mertens, Insigne.

Inter vs Napoli pronostic: X2 @ 1.38

Inter vs Napoli ponturi pariuri: GG @ 1.44

Inter vs Napoli recomandare scor final: 1-1 sau 1-2 @ 7.50 sau 9.00