OMNIBET.RO

Ponturi Juventus vs Lazio - 17.05.2017

Ponturi Juventus vs Lazio - 17.05.2017

Miercuri seara de la ora 22:00 se joaca finala Cupei Italiei, intre Juventus si Lazio, cotele fiind destul de echilibrat, usor de partea torinezilor.

Juventus vine dupa infrangerea din capitala contra Romei, rivala lui Lazio, scor 1-3. Oricum Juve este deja campioana si in acest sezon, gandindu-se de acum doar la aceasta finala, dar mai ales la finala UEFA Champions League contra lui Real Madrid. Batrana Doamna a reusit sa castige ambele confruntari directe din Serie A cu Lazio din acest sezon, scor 1-0 in deplasare si scor 2-0 pe propria arena.

De cealalta parte, Lazio vine dupa spectacolul de la Firenze, unde a pierdut cu scorul de 2-3, toate golurile fiind marcate in repriza secunda. Cand vine vorba de Serie A, Lazio si-a asigurat calificarea direct in grupele Europa League, iar acum are ca obiectiv castigarea cupei, lucru deloc usor, realistic vorbind. Lazio a pierdut ultimele cinci intalniri cu Juve, iar acum doua sezoane a pierdut si finala Coppa Italia, 1-2 dupa 120 de minute de joc.

Juventus vs Lazio pronostic: 1X @ 1.30

Juventus vs Lazio ponturi pariuri: Ambele marcheaza - Da @ 1.95

Juventus vs Lazio recomandare scor final: 2-1 sau 1-1 @ 9.00 sau 7.00