OMNIBET.RO

Ponturi Juventus vs Monaco - 09.05.2017

Ponturi Juventus vs Monaco - 09.05.2017

Marti seara de la ora 21:45 vom avea prima finalista a acestei editii de UEFA Champions League, Juventus urmand sa primeasca vizita lui Monaco.

Torinezii s-au impus destul de clar in prima mansa, scor 2-0 in deplasare, fiind greu de cazut ca mai pot rata calificarea acum. Plus de asta, Juve a castigat 21 de meciuri acasa din ultimele 24, celelalte trei fiind remize. Pjaca este accidentat si ramane singurul absent pentru aceasta semifinala. Allegri a odihnit in weekend majoritatea jucatorilor de baza, asa ca nu exista probleme de lot la Juventus.

Monaco, aproape campioana in Franta Ligue 1, are o misiune destul de complicata aici, fiind nevoita sa castige la cel putin doua goluri diferenta. Boschilia si Toure au ramas acasa din cauza accidentarilor. Mendy este si el incert, asa ca Dirar va continua probabil pe banda dreapta a defensivei francezilor. Falcao si Mbappe, oamenii de baza din linia ofensiva, sunt apti de joc si vor incepe din primul minut.

Juventus vs Monaco echipe probabile:

Juventus (4-2-3-1): Buffon - Alves, Bonucci, Chiellini, Sandro - Pjanic, Khedira - Cuadrado, Dybala, Mandzukic - Higuain.

Monaco (4-4-2): Subasic - Dirar, Jemerson, Glik, Sidibe - Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar - Mbappe, Falcao.

Juventus vs Monaco pronostic: 1 @ 1.67

Juventus vs Monaco ponturi pariuri: GG @ 1.80

Juventus vs Monaco recomandare scor final: 1-1 sau 2-1 @ 7.00 sau 8.00