OMNIBET.RO

Ponturi Man City vs West Brom - 16.05.2017

Ponturi Man City vs West Brom - 16.05.2017

Marti seara de la ora 22:00 vom avea un duel foarte interesant si important pe Etihad Stadium, intre Manchester City si West Bromwich Albion, meciul fiind o restanta din etapa 34.

Cetatenii au picat iar pe locul patru, iar orice pas gresit le-ar putea fi fatal in finalul acestei editii de Premier League. Guardiola si elevii sai au adunat 72 de puncte, unul in minus fata de Liverpool, care are o partida in plus disputata totusi. Asadar, City are nevoie de cel putin un punct aici pentru a urca pe podium, insa victoria ii asigura 99% prezenta in Top 4 la finalul campionatului. Nu ar trebui sa existe emotii pentru gazde.

West Brom se prezinta aici din postura unei echipe fara nu mai are pentru ce sa lupte in mod real, ci doar pentru o clasare cat mai sus la final. Oaspetii sunt momentan pe locul opt, in ciuda unei forme dezastruoase aratata in ultimele saptamani, castigand un singur punct in ultimele sase runde. Echipa vizitatoare va pica de pe locul opt in cazul unui nou esec si este in pericol chiar si clasarea in Top 10.

Man City vs West Brom pronostic: 1 pauza @ 1.44

Man City vs West Brom ponturi pariuri: Peste 2,5 goluri @ 1.36

Man City vs West Brom recomandare scor final: 3-0 sau 3-1 @ 7.00 sau 11.00