OMNIBET.RO

Ponturi Manchester United vs Celta Vigo - 11.05.2017

Ponturi Manchester United vs Celta Vigo - 11.05.2017

A doua semifinala din UEFA Europa League se disputa pe Old Trafford, joi seara de la ora 22:05, intre Manchester United si Celta Vigo.

Englezii au un avantaj minim dupa meciul tur de saptamana trecuta cand s-au impus cu scorul de 1-0 in deplasare. Echipa gazda vine dupa esecul din Premier League, 0-2 pe terenul lui Arsenal, avand sanse tot mai mici sa intre in Top 4 in acest campionat. Europa League ramane calea cea mai simpla de a se califica in Liga Campionilor, iar Mourinho si elevii sai isi doresc trofeul cu orice pret in finalul acestei stagiuni.

Celta Vigo traverseaza o perioada de criza, dovada ca a pierdut ultimele cinci meciuri din toate competitiile, marcand un singur gol si primind in total zece. Aspas si compania inca spera sa intoarca rezultatul din tur. Orice victorie este buna pentru spanioli aici, cu precizarea ca 1-0 va duce meciul in prelungiri. Ultimul succes pe teren strain inregistrat de oaspeti a fost pe 16 Aprilie, 3-0 contra Granadei in LaLiga.

Manchester United vs Celta Vigo echipe probabile:

Manchester United (4-3-3): Romero - Valencia, Bailly, Blind, Darmian - Fellaini, Herrera, Pogba - Lingard, Rashford, Mkhitaryan.

Celta Vigo (4-2-3-1): Alvarez - Mallo, Roncaglia, Cabral, Jonny - Hernandez, Radoja - Aspas, Wass, Sisto - Guidetti.

Manchester United vs Celta Vigo pronostic: 1 @ 1.57

Manchester United vs Celta Vigo ponturi pariuri: Sub 3,5 goluri @ 1.36

Manchester United vs Celta Vigo recomandare scor final: 1-0 sau 2-0 @ 7.00 sau 7.50