OMNIBET.RO

Ponturi Ostapenko vs Halep - 10.06.2017

Ponturi Ostapenko vs Halep - 10.06.2017

Finala feminina de la Roland Garros se disputa intre Jelena Ostapenko si Simona Halep, jucatoarea noastra fiind mare favorita la toate agentiile de pariuri. Partida este programata pentru sambata dupa-amiaza, la ora 16:00.

Jelena Ostapenko a inceput turneul de pe locul 47 WTA si a avut un parcurs remarcabil pana acum, eliminand nume importante cum ar fi Stosur, Wozniacki sau Baczinszky, pe toate insa in trei seturi. Probabil s-a acumulat ceva oboseala pentru tanara jucatoare din Letonia, insa o finala de la Roland Garros merita tot efortul. Ramane de vazut daca jucatoarea in varsta de 20 de ani va continua seria buna de rezultate, insa acum da de cea mai puternica adversara.

Simona Halep a avut un parcurs senzational pana in finala turneului. A inceput turneul de pe locul 4 WTA, insa daca se impune in finala va deveni pentru prima data in istorie numarul 1 mondial. Romanca a castigat primele patru runde in doua seturi, fara emotii, dupa care in sferturi a scris istorie in fata Svitolinei, castigand 2-1 dupa ce la un moment dat era la doua puncte de eliminare. In semifinale, Halep a eliminat-o pe Pliskova, principala contra-candidata la trofeu.

Pronostic Ostapenko vs Halep: 2 @ 1.32

Am ales sa jucam simplu, mergand din nou pe mana Simonei Halep. Va fi un meci incins, intre doua jucatoare tinere cu stiluri asemanatoarea. Mizam pe triumful lui Halep, care are de partea ei mai toate argumentele.