OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Liga 1 - Cine castiga titlul ?

Ponturi pariuri Liga 1 - Cine castiga titlul ?

Sambata aceasta are loc ultima etapa din play-off-ul Ligii 1, iar toate cele trei meciuri se disputa de la ora 20:00, fiind trei echipe cu sanse de a castiga trofeul in acest sezon.

Dinamo vs Astra se joaca in Stefan cel Mare, iar elevii lui Cosmin Contra au aratat o forma impresionanta in ultimele saptamani, sperand in continuare la titlu. Pentru a triumfa in acest sezon, cainii rosii au nevoie de trei puncte aici, iar FCSB si Viitorul sa calce stramb. Mergem pe victoria gazdelor in aceasta partida, la o cota acceptabila, de 1.40.

Viitorul vs CFR Cluj pare cel mai echilibrat meci la prima vedere. Ramane de vazut daca ardelenii vor evolua cu cei mai buni jucatori, asta dupa ce s-a vehiculat ca unii dintre ei ar fi plecat deja in vacanta. Aici treaba este destul de simpla. Viitorul castiga campionatul in cazul unei victorii, altfel are nevoie de pasi gresiti facuti de contracandidate. Mergem tot pe mana gazdelor si aici si pariem pe victoria Viitorului la o cota de 1.44.

FCSB vs CSU Craiova este clar cel mai incins meci, mai ales dupa cate s-au intamplat in ultima saptamana. Oltenii vor alinia echipa de baza, potrivit ultimelor informatii, iar bucurestenii nu se gandesc decat la titlu. Mergem pe un meci incins, dupa cum spunea, si mizam pe cel putin un gol in prima repriza, la o cota de 1.35 in acest moment.