OMNIBET.RO

Ponturi Voluntari vs Astra - 27.05.2017

Ponturi Voluntari vs Astra - 27.05.2017

Finala Cupei Romaniei se joaca sambata seara de la ora 20:45 intre FC Voluntari si Astra Giugiu, aceasta din urma pornind cu prima sansa la pariuri.

FC Voluntari a eliminat-o pe CSU Craiova in semifinale, scor 1-0 la general dupa o dubla mansa stransa, in care oltenii nu au avut prea multe de spus. Acum echipa lui Claudiu Niculescu are sansa de a castiga primul trofeu din istorie in fata fostei campioane a Romaniei. E bine de stiut totusi ca ilfovenii nu s-au impus niciodata in fata Astrei, insa forma recenta le da sperante, fiind intr-o crestere remarcabila.

Astra Giurgiu a terminat doar pe locul sase play-off-ul Ligii 1 si tinteste Cupa Romaniei pentru a salva sezonul. Marius Sumudica isi doreste sa plece de la Astra cu inca un trofeu in palmares, dar echipa sa a aratat o scadere neasteptata in ultimele luni. Trupa de la malul Dunarii a castigat doar de trei ori in ultimele zece meciuri, bifand si o remiza si sase infrangeri. Trei succese si doua egaluri au inregistrat cei de la Astra in fata lui FC Voluntari pana acum.

Voluntari vs Astra pronostic: 2 @ 1.70

Voluntari vs Astra ponturi pariuri: Peste 1,5 goluri @ 1.39

Voluntari vs Astra recomandare scor final: 1-2 sau 0-2 @ 9.00 sau 8.00