OMNIBET.RO

Pronostic Atletico Madrid vs Leicester - 12.04.2017

Pronostic Atletico Madrid vs Leicester - 12.04.2017

Cea de-a doua zi a sferturilor de finala din UEFA Champions League ne ofera meciuri interesante de asemenea, iar unul dintre ele le pune fata in fata pe Atletico Madrid si Leicester City.

Madrilenii sunt mari favoriti la toate agentiile de pariuri, cam toate argumentele fiind de partea lor. Atletico traverseaza o perioada buna, cu cinci victorii si trei remize in precedentele opt partide oficiale. Elevii lui Simeone n-au mai pierdut din Februarie, de la acel 1-2 vs Barcelona pe acest teren. Gazdele nu au primit decat un singur gol in precedentele patru partide oficiale disputate pe Vicente Calderon.

Leicester nu exceleaza cand vine vorba de deplasari, dovada ca a bifat cinci infrangeri in ultimele sase partide pe teren strain. Campioana Angliei a trecut de alta echipa din Spania in runda precedenta si anume de Sevilla, scor 3-2 la general. Leicester a castigat o singura data pe teren strain in ultimele trei luni de zile, scor 3-2 contra lui West Ham in Premier League. Sase victorii si un esec au bifat oaspetii odata cu schimbarea antrenorului.

Atletico Madrid vs Leicester echipe probabile:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Juanfran, Godin, Savic, Luis - Carrasco, Niguez, Gabi, Koke - Griezmann, Torres.

Leicester (4-4-2): Schmeichel - Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs - Mahrez, Ndidi, Drinkwater, Albrighton - Okazaki, Vardy.

Atletico Madrid vs Leicester pronostic: 1 solist @ 1.30

Atletico Madrid vs Leicester ponturi pariuri: Gol in repriza 1 @ 1.33

Atletico Madrid vs Leicester recomandare scor final: 2-0 sau 3-0 @ 6.00 or 7.00