UNIBET BONUS DE LA OMNIBET.RO

Winmasters » Bonus » Pariuri Sportive

Winmasters » Bonus » Pariuri Sportive

In 2015 a fost accesibila si romanilor platforma online Winmasters, brandul international, foarte tanar de altfel, care ofera servicii in domeniul pariurilor si jocurilor de noroc. Fondata  in 2014, s-a focusat pe partea de Est a Europei, au inceput in forta, castigand foarte rapid clienti din randul jucatorilor cu experienta si fara. Cunoscatorii stiu ca Winamasters s-a axat inca de la inceput pe pariurile sportive, mai ales fotbal si tenis.

Au obtinut licenta in Curacao  in  15 mai 2014 si au stabilit birourile centrale in Malta, iar in Romania au castigat dreptul de a opera pe piata pariurilor online in 2015, fiind reglementati de catre Oficiul  National pentru Jocuri de Noroc incepand cu 1 iulie, conform OUG 77/2009, modificata prin OUG 92/2014, si aprobata de legea nr. 124/2015. Au fost printre primii care au platit taxe statului roman pentru activitatea desfasurata pe teritoriul tarii noastre, lucru care ne arata ca au clienti fideli care au toata increderea sa ruleze banii prin serviciile companiei. Statisticile arata ca printre cele mai profitabile piete pe care acestia opereaza, se numara Romania, Polonia, Cehia si Cipru.

Strategia Winmasters a fost din primul moment bazata pe principiul transparentei si sigurantei operatiunior, deoarece confortul clientului este prioritar pentru companie.

Platforma oficiala este disponibila in 8 limbi straine: engleza, ceha, poloneza, portugheza, limba rusa, limba ungara, romana si limba greaca si este sustinuta de Sbtech, un provider de top in industrie. Grafica si aranjarea butoanelor pe interfata website-ului, sunt special concepute pentru a simplifica experienta utilizatorului online.

Dupa cum spuneam, pariurile sportive sunt nisa principala pe care Winmasters o dezvolta in mod continuu, acoperind peste 30 de sporturi, evenimente desfasurate concomitent la nivel international, oferind sansa jucatorilor sa aleaga din peste 20.000 de pariuri accesibile simultan, dar bineinteles ca sunt prezente si sectiunile de poker si casino online.

Serviciul pentru asistenta clienti s-a conturat foarte bine de-a lungul putinului timp din momentul in care compania a fost infiintata, pentru ca la inceput optiunile de contact erau putine, sigure, dar putine. Astazi insa, lucrurile stau foarte bine. Utilizatorii au la dispozitie o serie de instrumente prin care pot accesa serviciul clienti si anume: prin email la adresa support.rom@winmasters.com, unde puteti scrie in limba romana sau engleza, iar raspunsurile le veti primi zilnc, intre orele 9.00 – 23.00, prin telefon, daca preferati modalitatea asta, tot in limba romana, iar serviciul este disponibil la numarul 0318 600 444, accesibil zilnic in acelari orar mai sus mentionat.

Optiunea probabil preferata de majoritate este Live Chat-ul, sectiune care lipsea in trecut, dar prezenta acum si functionala in intregime, cu raspunsuri in timp real. Vi se vor cere cateva informatii personale pentru a putea procesa cererile dvs., dar vor fi informatiile pe care le-ati furnizat si-n momentul in care ati creat contul personal pe platforma lor (nume utilizator, adresa email, date identificare utilizator), asadar nimic deosebit.

Mai pot fi contactati pe retele de socializare ca si Facebook sau Twitter, pentru clientii care folosesc in mod uzual retelele de socializare si nu-i deranjeaza sa astepte putin pana primesc raspunsurile de care au nevoie.

Metodele de plata (depuneri/retrageri) sunt variate, pentru ca Winmasters acorda multa atentie detaliilor importante si doreste ca utilizatorul sa aiba alternative, mai ales cand vine vorba de tranzactiile financiare. De obicei, instrumentele financiare sunt aaceleasi pentru depozite si retrageri, cum ar fi cardurile de debit/credit(Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro) comision 0%, iar durata tranzactiei instant cu depunere minima de 40 RON , ba chiar clientii sunt sfatuiti sa foloseasca acelasi instrument atat la depozitare cat si la retragere, lucrurile se desfasoara cu mai multa usurinta, plus ca este o modalitate in plus prin care excludem posibile fraude.

Daca aceste modalitati nu sunt disponibile clientului, acesta poate folosi portofelele electronice (Skrill, NETELLER, paysafecard) comision 0% si tranzactia se face instant cu minim de depozit in valoare de 40 RON. O ultima solutie ar fi Fast Bank Transfer (Transferul Bancar Rapid), comision 0%, timpul tranzactiei se extinde la 3-5 zile iar suma minima depusa este 200 RON.

Varietatea sporturilor oferita de Winmasters este extinsa si acopera orice exigenta, iar dintre sporturi putem enumera: ciclism, fotbal, tenis, fotbal american, darts, e-sports, sporturi de iarna, volei, baschet, rugby, surf, golf, handbal, hochei pe gheata, sporturi cu motor, baseball, box, sah, snooker, biliard, crichet si lista mai poate continua.

Cotele  sunt fantastice si sunt disponibile pentru ligi de oriunde in lume, dar mai ales Estul Europei. Cotele au format american, decimal sau fractional, asa ca sunt disponibile in orice forma doriti sa le vedeti. Daca veti gasi cotele Winmasters pe site-uri care compara cotele la nivel general, cu ale altor case de pariuri, veti observa ca preturile oferite de compania in discutie sunt exclente.

Live-betting este sectiunea favorita a utilizatorilor, ofera oportunitatea de a paria oricand dupa inceperea evenimentuui sportiv, un “sneak-peek” la felul in care se joaca, acordand astfel sansa pariorilor de a decide daca vor sa investeasca intr-un eveniment anume.

Optiunile sunt numeroase in sectiunea live-betting, cum ar fi totalurile alternative (peste/sub) sau handicapuri si altele. Aditional, platforma ofera sectiune de “Scoruri Live” si “Statistici”, instrumente pe care jucatorul le poate folosi pentru a decide unde plaseaza pariul. Clientii se pot bucura de aceleasi beneficii si folosind aplicatia Winmasters pentru mobil, foarte interactiva si usor de folosit, compatibila pentru android si sistem iOs, accesibila de pe prima pagina a site-ului oficial, https://m.winmasters.ro/#home .

Promotiile Winmasters si bonusurile sunt foarte atractive, iar clientii sunt multumiti, feedback-ul este unul pozitiv, acestia bucurandu-se de diversitate la aceasta sectiune.

Bonusul de bun venit a fost “condimentat” de curand, adaugand un extra 10% pentru cazinou la cei 100% deja oferiti pentru pariurile sportive (in limita a 300 RON), plus un voucher in valoare de 400 RON pe care il puteti folosi pentru pariuri gratuite.

Odata cu inregistrarea unui cont personal pe winmasters.ro , puteti revendica acest bonus. Trebuie sa aveti in vedere ca promotiile se schimba periodic, ceea ce noi consideram a fi un lucru bun, pentru ca de obicei schimbarile sunt in bine, asadar trebuie sa fiti cu ochii pe ei!

Apasa aici pentru a lua bonusul Winmasters