OMNIBET.RO

Ponturi Atalanta vs Juventus - 28.04.2017

Ponturi Atalanta vs Juventus - 28.04.2017

Meciul dintre Atalanta si Juventus, programat vineri de la ora 21:45, pare sa fie cel mai interesant al serii, ambele tabere fiind intr-o forma foarte buna.

Atalanta ocupa un onorabil loc cinci si are sanse foarte mari sa mearga in Europa League sezonul viitor. Gazdele spera totusi la pozitia a patra, care duce direct in faza grupelor. Momentan, Atalanta este la un singur punct de Lazio (locul 4), cu cinci etape inainte de final. Vorbind strict de meciurile de pe teren propriu, Atalanta a inregistrat 11 victorii, doua remize si doar trei infrangeri pana in acest moment.

Juventus este cu gandul la semifinalele Champions League, asa ca nu este exclus sa vedem unii titulari de baza pe banca de rezerve. Juve are 27 de victorii, doua remize si patru infrangeri pana acum, iar cei sase pasi gresiti au fost facut in deplasare de fiecare data. Campioana Italiei s-a impus in precedentele noua deplasari de pe terenul Atalantei, insa in acest sezon adversarii sunt la un alt nivel fata de ultimii ani.

Atalanta vs Juventus echipe probabile:

Atalanta (3-4-2-1): Berisha - Masiello, Caldara, Toloi - Conti, Freuler, Kessie, Spinazzola - Kurtic, Gomez - Petagna.

Juventus (4-2-3-1): Buffon - Alves, Chiellini, Bonucci, Sandro - Khedira, Pjanic - Cuadrado, Dybala, Mandzukic - Higuain.

Atalanta vs Juventus pronostic: 1X @ 1.72

Atalanta vs Juventus ponturi pariuri: GG @ 1.88

Atalanta vs Juventus recomandare scor final: 2-1 sau 1-1 @ 13.00 sau 6.75