OMNIBET.RO

Ponturi CFR Cluj vs Dinamo - 06.05.2017

Ponturi CFR Cluj vs Dinamo - 06.05.2017

Diseara de la ora 21:15 vom avea un super duel in play-off-ul Ligii 1, intre CFR Cluj si Dinamo Bucuresti, aceasta din urma avand ocazia sa urce pe primul loc in cazul unui succes.

CFR Cluj a iesit din calculele pentru titlu, fiind pe locul patru cu 33 de puncte. Mai sunt doua etape de jucat, iar ardelenii au cinci puncte in minus fata de primele doua clasate. Miriuta si elevii sai dadeau impresia la inceputul play-off-ului ca pot pune probleme in cursa pentru titlu, insa a aparut inconstanta in joc si in rezultate. CFR Cluj a pierdut meciul tur din play-off contra lui Dinamo, scor 0-2 la Bucuresti.

Cainii rosii au inregistrat patru victorii si un egal in ultimele cinci etape de Liga 1, ultima dintre ele chiar in fata marii rivale, Steaua. Asa cum spuneam, Dinamo are ocazia de a urca pe primul loc in clasament cu o victorie diseara, insa pana joaca Viitorul si Steaua zilele urmatoare. In orice caz, mai sunt doua etape, iar lupta la titlu pare una foarte interesanta si una de urmarit, fara discutie.

CFR Cluj vs Dinamo echipe probabile:

CFR Cluj (4-2-3-1): Marc- Lopes, Larie, Horj, Peteleu - Rus, Gomelt - Sorsa, Nascimento, Paun - Omrani.

Dinamo (4-2-3-1): Penedo - Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip - Mahlangu, Nistor - Hanca, Rivaldinho, Palic - Nemec.

CFR Cluj vs Dinamo pronostic: X2 @ 1.40

CFR Cluj vs Dinamo ponturi pariuri: Peste 1,5 goluri @ 1.33

CFR Cluj vs Dinamo recomandare scor final: 1-1 sau 1-2 @ 6.50 sau 10.00