OMNIBET.RO

Ponturi Chelsea vs Southampton - 25.04.2017

Ponturi Chelsea vs Southampton - 25.04.2017

Astazi de la ora 21:45, ora Romaniei, va fi programat duelul dintre Chelsea si Southampton, meci restant din campionatul Angliei.

Chelsea conduce ostilitatile in Premier League, fiind la patru lungimi deasupra urmatoarei clasate, Tottenham. Se anunta un final interesant de campionat, atat Chelsea, cat si Spurs, avand inca sase meciuri de disputat. Echipa lui Antonio Conte este o adevarata forta pe teren propriu, dovada ca a castigat 13 din cele 15 meciuri jucate pe teren propriu. Victoria este obligatorie aici, pentru a mentine diferenta fata de locurile urmatoare din clasament.

Cu trei restante de disputat, Soton este pe locul noua, la patru puncte sub pozitia a opta. Practic este favorita sa termine pe locul opt oarecum, avand in vedere ca West Brom are trei meciuri in plus jucate. Southampton n-a avut cel mai stralucit sezon, descurcandu-se mai bine in ultimii ani, cand a mai reusit sa prinda chiar si Europa League. Sfintii s-au impus ultima data in deplasare contra lui Chelsea, 3-1 acum un an si jumatate.

Chelsea vs Southampton echipe probabile:

Chelsea (3-4-3): Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Alonso, Kante, Fabregas, Moses - Hazard, Costa, Pedro.

Southampton (4-3-3): Forster - Soares, Stephens, Yoshida, Bertrand - Ward-Prowse, Romeu, Davis - Redmond, Gabbiadini, Boufal.

Chelsea vs Southampton pronostic: 1 @ 1.45

Chelsea vs Southampton ponturi pariuri: Sub 3,5 goluri @ 1.36

Chelsea vs Southampton recomandare scor final: 1-0 sau 2-0 @ 7.50 sau 7.00