OMNIBET.RO

Ponturi Crystal Palace vs Tottenham - 26.04.2017

Ponturi Crystal Palace vs Tottenham - 26.04.2017

Miercuri seara de la ora 22:00, ora Romaniei, vom avea parte de un duel 100% londonez in Premier League, intre Crystal Palace si Tottenham mai exact.

Crystal Palace a facut victime importante in ultimele cinci etape, invingandu-le pe rand pe Chelsea, Arsenal si Liverpool. Echipa gazda si-a asigurat linistea pe final de stagiune, ajungand la 38 de puncte, sapte peste zona de retrogradare. Plus de asta, Palace are de disputat si aceasta restanta, prin care se mai poate distanta. Gazdele sunt doar pe locul 18 intr-un clasament al meciurilor jucate acasa.

Tottenham a avut un nou parcurs impresionant in Premier League, iar cei mai optimisti dintre fani inca spera la titlu. Spurs este cea mai in forma echipa din Anglia la ora actuala, apropiindu-se la patru puncte de liderul Chelsea. Trupa de pe White Hart Lane are 71 de puncte si un golaveraj de 68-22, cu al treilea atac si cea mai solida aparare din fotbalul englez. Oaspetii au pierdut doar trei din cele 15 deplasari sustinute pana acum.

Crystal Palace vs Tottenham echipe probabile:

Crystal Palace (4-2-3-1): Hennessey - Ward, Sakho, Kelly, Schlupp - Cabaye, Milivojevic - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke.

Tottenham (3-4-2-1): Lloris - Dier, Alderweireld, Vertonghen - Walker, Wanyama, Dembele, Davies - Eriksen, Alli - Kane.

Crystal Palace vs Tottenham pronostic: GG @ 1.66

Crystal Palace vs Tottenham ponturi pariuri: 2 solist @ 1.65

Crystal Palace vs Tottenham recomandare scor final: 1-2 sau 1-3 @ 8.00 sau 12.00