OMNIBET.RO

Ponturi Fiorentina vs Lazio - 13.05.2017

Ponturi Fiorentina vs Lazio - 13.05.2017

Fiorentina si Lazio vor deschide etapa cu numarul 36 din Italia Serie A in acest weekend. Mai exact, cele doua vor fi adversare sambata seara de la ora 19:00.

Fiorentina a aratat o forma slaba in ultimele saptamani, iar momentan se afla doar pe locul opt, pastrand sanse matematice de calificare in Europa League. Va fi destul de greu, tinand cont ca AC Milan are trei puncte in plus, iar acolo mai este si Inter care inca spera la pozitia a sasea. Tatarusanu si colegii sai au un bilant bun acasa, cu noua victorii, sapte remize si un singur meci pierdut in aceasta stagiune.

Lazio si-a asigurat in proportie de 90% pozitia a patra din clasament, fiind la cinci puncte peste Atalanta cand mai sunt trei etape de jucat. Oaspetii au 70 de puncte si un golaveraj de 70-42. Atacul s-a ridicat la inaltime, insa defensiva este cea mai fragila din Top 6. Lazio a castigat meciul tur de pe teren propriu, scor 3-1 in luna Decembrie si plus de asta a castigat ultimele trei deplasari de la Firenze.

Fiorentina vs Lazio echipe probabile:

Fiorentina (3-4-2-1): Tatarusanu - Tomovic, Sanchez, Astori - Chiesa, Vecino, Valero, Tello - Bernardeschi, Ilicic - Kalinic.

Lazio (3-5-2-): Strakosha - Hoedt, Vrij, Radu - Anderson, Parolo, Biglia, Savic, Lulic - Keita, Immobile.

Fiorentina vs Lazio pronostic: Gol in repriza 1 @ 1.25

Fiorentina vs Lazio ponturi pariuri: GG @ 1.40

Fiorentina vs Lazio recomandare scor final: 2-1 sau 1-1 @ 9.00 sau 8.00