OMNIBET.RO

Ponturi Hoffenheim vs Augsburg - 20.05.2017

Ponturi Hoffenheim vs Augsburg - 20.05.2017

Hoffenheim si Augsburg se intalnesc in aceasta dupa-amiaza de la ora 16:30 in ultima etapa din Bundesliga, miza existand pentru ambele protagoniste.

Hoffenheim si-a asigurat prezenta in Top 4 indiferent de rezultatul acestui joc, insa spera in continuare la podium pentru a merge direct in grupele Champions League. Momentan gazdele au 61 de puncte, la fel ca Dortmund. Asadar, Hoffe spera la o victorie aici, dar totodata si la un pas gresit facut de Dortmund in meciul de acasa contra lui Werder Bremen. Gazdele au avut un sezon impresionant per total, numarandu-se printre revelatii.

Augsburg este la polul opus, nereusind sa-si asigure linistea decat etapa trecuta. Echipa ocupa momentan locul 14 cu 37 de puncte, doar doua peste locul de baraj ocupat de Hamburg. Vestea buna este ca Hamburg va da piept cu Wolfsburg, cealalta echipa care lupta pentru evitarea retrogradarii, asa ca una dintre ele va pica la baraj, Augsburg fiind salvata matematic. Augsburg a pierdut in tur cu scorul de 0-2 pe teren propriu.

Hoffenheim vs Augsburg echipe probabile:

Hoffenheim (4-3-3): Baumann - Kaderabek, Sule, Bicakcic, Zuber - Rudy, Vogt, Demirbay - Uth, Wagner, Kramaric.

Augsburg (4-2-3-1): Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Hinteregger, Stafylidis - Kohr, Altintop, Max - Finnbogason.

Hoffenheim vs Augsburg pronostic: 1 @ 1.36

Hoffenheim vs Augsburg ponturi pariuri: Peste 2,5 goluri @ 1.38

Hoffenheim vs Augsburg recomandare scor final: 3-0 sau 3-1 @ 10.00 sau 10.00