OMNIBET.RO

Ponturi Juventus vs Real Madrid - 03.06.2017

Ponturi Juventus vs Real Madrid - 03.06.2017

Juventus si Real Madrid se intalnesc sambata seara de la ora 21:45 pe Millennium Stadium din Cardiff in finala UEFA Champions League 2017 si orice este posibil aici.

Juventus Torino vine dupa triumful din Coppa Italia si Serie A in luna Mai, dorind sa realizeze tripla in acest sezon. Italienii au jucat finala si in urma cu doua sezoane, cand au pierdut in fata unei alte echipe din Spania, Barcelona. Progresul nu poate fi pus la indoiala, iar Dybala si colegii sai sunt hotarati sa faca inca un meci mare in Champions League. Plus de asta, Juve este neinvinsa in ultimele trei meciuri contra Realului.

Galacticii au castigat titlul in Spania, terminand la trei puncte deasupra rivalilor de la Barcelona. Ronaldo si colegii sai vor sa scrie istorie sambata seara, iar pentru asta trebuie sa castige trofeul. Nicio echipa in istoria Champions League nu a reusit sa-si apere trofeul pana acum. Realul este usor favorita la agentiile de pariuri, insa cota este intr-o crestere continua in ultimele zile, semn ca se pariaza mai mult pe 1X aici.

Juventus vs Real Madrid echipe probabile:

Juventus (3-4-2-1): Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Alves, Pjanic, Khedira, Sandro - Dybala, Mandzukic - Higuain.

Real Madrid (4-3-1-2): Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Isco - Ronaldo, Benzema.

Juventus vs Real Madrid pronostic: 1X @ 1.45

Juventus vs Real Madrid pont pariuri: Under 3,5 goals @ 1.62

Juventus vs Real Madrid recomandare scor final: 0-0 sau 1-1 @ 7.50 sau 6.00