OMNIBET.RO

Ponturi Napoli vs Fiorentina - 20.05.2017

Ponturi Napoli vs Fiorentina - 20.05.2017

Unul dintre cele mai tari meciuri programate sambata aceasta vine din penultima etapa din Serie A, intre Napoli si Fiorentina, de la ora 21:45, ora Romaniei.

Napoli spera in continuare sa termine pe locul doi si sa mearga direct in grupele Champions League, insa pentru asta trebuie sa castige tot si sa se incurce Roma macar o data. Hamsik si ai lui sunt pe locul trei cu 80 de puncte, asigurandu-si aceasta pozitie din punct de vedere matematic. Mai sunt doua etape, iar Napoli este la un punct in spatele Romei. Napoletanii au cel mai eficient atac din tara, cu 86 de reusite in 36 de runde.

Fiorentina lupta pentru calificarea in Europa League in acest final de sezon, lupta fiind stransa in continuare. Oaspetii sunt pe locul sapte cu 59 de puncte, la un punct in spatele lui AC Milan. Fiorentina are si un golaveraj de 60-51, laudandu-se cu unul dintre cele mai bune atacuri din tara. Trupa din Firenze va juca pentru victorie daca vrea sa aiba o sansa in continuare la claificarea in Europa League.

Napoli vs Fiorentina echipe probabile:

Napoli (4-3-3): Reina - Hysaj, Koulibaly, Albiol, Ghoulam - Allan, Jorginho, Hamsik - Callejon, Mertens, Insigne.

Fiorentina (3-4-1-2): Tatarusanu - Tomovic, Rodriguez, Sanchez - Chiesa, Vecino, Badelj, Tello - Bernardeschi - Babacar, Kalinic.

Napoli vs Fiorentina pronostic: 1 @ 1.28

Napoli vs Fiorentina ponturi pariuri: GG @ 1.62

Napoli vs Fiorentina recomandare scor final: 2-1 sau 3-1 @ 9.50 sau 10.50