OMNIBET.RO

Ponturi Noua Zeelanda vs Portugalia - 24.06.2017

Ponturi Noua Zeelanda vs Portugalia - 24.06.2017

Ultima etapa din faza grupelor la Cupa Confederatiilor le pune fata in fata pe Noua Zeelanda si pe Portugalia sambata de la ora 18:00, cotele fiind foarte dezechilibrate.

Noua Zeelanda este singura echipa eliminata matematic din competitie, asa ca nu mai exista vreo motivatie reala in dreptul ei. Selectionata de pe continentul australian a pierdut ambele meciuri din aceasta editie, 1-2 vs Mexic si 0-2 vs Rusia. Neo-zeelandezii vor folosi probabil o formula cu trei fundasi centrali din nou, insa sunt asteptate cateva schimbari la nivelul primului 11, din moment ce nu mai exista miza.

Portugalia lupta pentru calificarea in semifinale cu sanse bune, insa spera si la locul intai din grupa. Momentan Ronaldo si ai lui sunt pe locul secund din cauza golaverajului, avand patru puncte, la fel ca Mexic si unul in plus fata de Rusia. Lusitanii sunt favoriti in mod clar la pariuri, cota fiind undeva in jur de 1.10 la majoritatea agentiilor. Guerreiro este incert si are sanse minime sa joace aici, Eliseu fiind favorit sa-i ia locul in echipa.

Noua Zeelanda vs Portugalia echipe probabile:

Noua Zeelanda (3-4-1-2): Marinovic - Boxall, Durante, Smith - Colvey, Thomas, McGlinchey, Wynne - Rojas - Wood, Barbarouses.

Portugalia (4-4-2): Patricio - Soares, Alves, Pepe, Eliseu - Silva, Silva, Carvalho, Gomes - Ronaldo, Silva.

Noua Zeelanda vs Portugalia pronostic: 2 pauza @ 1.40

Noua Zeelanda vs Portugalia pont pariuri: Peste 2,5 goluri @ 1.44

Noua Zeelanda vs Portugalia recomandare scor final: 0-3 sau 1-3 @ 6.00 sau 12.00