OMNIBET.RO

Ponturi Olanda vs Luxemburg - 09.06.2017

Ponturi Olanda vs Luxemburg - 09.06.2017

Cel putin la nivel de cote, acesta pare sa fie cel mai dezechilibrat meci al zilei de vineri in calificarile pentru Cupa Mondiala de anul viitor.

Olandezii trec printr-o perioada de schimb intre generatii, iar asta se vede in rezultate. Portocala Mecanica pare sa rateze calificarea si la turneul final din Rusia de vara viitoare, fiind doar pe locul patru in Grupa A. Momentan gazdele sunt la trei puncte de locul de baraj, ocupat de Suedia si la sase puncte in spatele Frantei, echipa de pe primul loc. Victoria este obligatorie intr-un astfel de meci si Olanda trebuie sa lucreze si la golaveraj.

Luxemburg a crescut foarte mult in ultimii ani, fiind o echipa care se tine tare si care nu mai incaseaza 6-7 goluri pe meci cum eram obisnuiti. Echipa vizitatoare a scos un rezultat neasteptat in ultimul amical, trecand cu scorul de 2-1 de Albania, formatie care ne-a eliminat pe noi de la EURO 2016. Luxemburghezii sunt ultimii in Grupa A, cu un punct si un golaveraj de 6-12 dupa primele cinci etape.

Olanda vs Luxemburg pronostic: 1 pauza @ 1.23

Olanda vs Luxemburg pont pariuri: Sub 5,5 goluri @ 1.33

Olanda vs Luxemburg recomandare scor final: 3-0 sau 4-0 @ 6.00 sau 6.50