OMNIBET.RO

Ponturi pariuri 23 Aprilie 2017

Ponturi pariuri 23 Aprilie 2017

Ziua de astazi ne ofera mai multe meciuri interesante decat cea ieri, iar mai jos va prezentam patru pariuri ce merita atentie astazi, 23 Aprilie 2017. Fie ca le jucati ca pariuri single sau combinate pe bilet, pariati responsabil.

    PSV vs Ajax este derby-ul campionatului olandez si meciul poate conta in lupta pentru titlu. PSV inca spera la locul doi, dar pare foarte greu de obtinut, in timp ce Ajax este la un punct de lider si tinteste victoria diseara. Se anunta un meci deschis si spectaculos, la care speram sa vedem goluri in ambele porti.

Pronostic: GG @ 1.55

    Real Madrid vs Barcelona reprezinta capul de afis al acestei zile, fara doar si poate. Ambele echipe au o calitate impresionanta in atac, asa ca ne asteptam la goluri diseara. Mizam pe cel putin trei reusite in El Clasico si totodata speram ca ambele protagoniste sa inscrie.

Pronostic: GG & 3+ @ 1.53

    AC Milan vs Empoli le poate asigura locul sase gazdelor in mare masura, printr-un eventual succes. Milanezii se pot distanta la cinci puncte de urmatoarea clasata, avand in vedere ca Inter a calcat stramb aseara. Mergem pe victoria echipei de pe San Siro astazi, desi cota nu este una astronomica.

Pronostic: 1 solist @ 1.36

    Liverpool vs Crystal Palace va pune capat fotbalului din Premier League astazi. Meciul incepe la ora 18:30 si se disputa pe Anfield Road. Cormoranii au nevoie de victorie ca de aer pentru a ramane cu sanse foarte bune a termina in Top 4 acest sezon. Palace inca n-a scapat de emotiile retrogradarii, insa are patru puncte peste linia rosie si doua meciuri in minus fata de contracandidate.

Pronostic: 1 solist @ 1.50