OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Bilbao v FC Barcelona - 8.02.2015

Ponturi pariuri Bilbao v FC Barcelona - 8.02.2015

In aceasta seara de la ora 22:00, Barcelona are o buna ocazie de a se apropia de liderul Real Madrid, insa pentru asta va trebui sa scoata un rezultat bun in Tara Bascilor, contra lui Athletic Bilbao.
 
Gazdele nu au impresionat in aceasta stagiune, iar la ora actuala se afla pe locul 13, avand nevoie de trei puncte pentru a urca pana pe zece in Spania. Bascii de la Bilbao au 23 de puncte dupa 21 de etape scurse si nici cu golaverajul de 18-26 nu se pot lauda, doar ultimele clasate stand mai slab din punct de vedere ofensiv. Iraola este suspendat si nu va evolua in meciul din aceasta seara.
 
Barcelona nu isi permite pasi gresiti in aceasta deplasare, avand o buna ocazie de a se apropia de Real Madrid dupa ce galacticii au fost zdrobiti ieri de rivala locala, Atletico Madrid. Catalanii sunt pe doi, cu 50 de puncte, iar o victorie ar face sa fie la un punct de prima pozitie. Barca are sapte victorii, doua remize si doua infrangeri in cele 11 deplasari de pana acum. Douglas si Vermaelen nu vor face deplasarea din cauza unor accidentari.
 
Bilbao vs Barcelona echipe probabile:
Bilbao (4-2-3-1): Iraizoz - Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Jose, Rico - Susaeta, Benat, Muniain - Aduriz.
Barcelona (4-3-3): Bravo - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar.
 
Pronostic: 2 solist @ 1.36
Cele mai bune cote pentru Bilbao vs Barcelona: 8.00 - 5.00 - 1.36