OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Dinamo vs Astra - 14.09.2018

Ponturi pariuri Dinamo vs Astra - 14.09.2018

Vineri seara de la ora 21:00 avem programat unul dintre cele mai interesante dueluri ale etapei cu numarul opt din Liga 1 si anume confruntarea dintre Dinamo Bucuresti si Astra Giurgiu. Partida se anunta una spectaculoasa, mai ales daca tinem cont de cifrele echipelor.

Dinamo este formatia cu penultima aparare din campionat, avand o medie de fix doua goluri incasate pe etapa, cu un golaveraj de 11-14 dupa primele sapte runde. Practic doar ultima clasata, FC Voluntari, sta mai slab, cu 16 goluri incasate. Dinamo are zece puncte si se afla pe locul opt in acest moment, in afara zonei de play-off, asa ca victoria este cam singura optiune in aceasta confruntare.

Astra Giurgiu este singura formatie neinvinsa in primele sapte etape, trecandu-si in cont doua succese si cinci rezultate de egalitate. Giurgiuvenii sunt pe locul patru, cu 11 puncte si un golaveraj de 8-4, laudandu-se si cu cea mai buna aparare din tara, alaturi de cea a lui Sepsi Sfantul Gheorghe. Sezonul trecut Astra i-a luat patru puncte lui Dinamo, dupa 1-1 aici si 2-0 acasa.

Dinamo vs Astra pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.34

Dinamo vs Astra ponturi pariuri: Ambele marcheaza @ 1.85

Dinamo vs Astra recomandare scor final : 1-1 sau 2-1 @ 6.50 sau 9.00