OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Dortmund vs Monaco - 11.04.2017

Ponturi pariuri Dortmund vs Monaco - 11.04.2017

Astazi de la ora 21:45 incep sferturile de finala din Champions League, iar primul meci de pe lista le pune fata in fata pe Dortmund si Monaco.

Nemtii sunt vazuti cu prima sansa de toate agentiile de pariuri, desi probabil vom vedea un meci mai echilibrat decat o arata cotele. Dortmund a pierdut in weekend derby-ul cu Bayern Munchen, scor 1-4 in deplasare. Totusi pe teren propriu echipa este neinvinsa in toate competitiile, iar forma recenta este impresionanta, cu cinci victorii la rand acasa, ba chiar in patru dintre ele nu a primit gol. Reus, Gotze si Schurrle sunt principalii absenti de la gazde.

Monaco nu il va avea pe Bakayoko, suspendat, insa nici pe accidentatii Boschilia si Carrillo. Echipa vizitatoare este pe prima pozitie in campionatul Frantei, la trei puncte peste campioana PSG, avand si cel mai bun atac fara doar si poate. Monaco nu trebuie neglijata, avand in vedere evolutiile din acest sezon, iar in optimile Ligii Campionilor a eliminat-o pe Manchester City, mai bine cotata initial.

Dortmund vs Monaco echipe probabile:

Dortmund (4-1-4-1): Burki - Schmelzer, Bartra, Sokratis, Piszczek - Weigl - Dembele, Guerreiro, Castro, Pulisic - Aubameyang.

Monaco (4-4-2): Subasic - Raggi, Jemerson, Glik, Mendy - Silva, Moutinho, Fabinho, Lemar - Mbappe, Falcao.

Dortmund vs Monaco pronostic: AS Monaco +1.5 HA @ 1.55

Dortmund vs Monaco ponturi pariuri: GG @ 1.44

Dortmund vs Monaco recomandare scor final: 2-1 sau 1-1 @ 8.50 sau 9.00