OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Man United vs Valencia - 02.10.2018

Ponturi pariuri Man United vs Valencia - 02.10.2018

Unul dintre meciurile programate in aceasta seara in cea de-a doua runa din grupele din Liga Campionilor ii va punte fata in fata pe Mancehster United si Valencia. Avand in vedere rezultatele dupa ultimele meciurile jucate intre cele 2 echipe, dar si forma echipelor, ne asteptam sa vedem echipa gazda castigand.

Dupa o victorie cu 3-0 impotriva Young Boys, gazdele se afla pe primul loc in clasament. Pogba a reusit sa marcheze 2 goluri in aceasta partida, iar Martial este cel de-al doilea marcator. Avand in vedere ultimele 5 partide dintre cei 2 protagonisti, Mancehster United este neinvinsa, bifand 2 victorii si 2 egaluri. Ne asteptam sa vedem o formatie de 4 - 3 - 3, in atac aflandu-se Rashford, Lukaku si Mata. Din cauza accidentarilor, Rojo, herrera, Young si LIngard nu vor putea juca in aceasta seara.

Valencia se afla intr-o forma slaba, cu o singura victorie inultimele 5 partide din toate competitiile. Dupa o infrangere cu 0-2 vs Juventus, echipa se afla pe locul 3 in grupa H. Avand in vedere meciurile din La Liga, Valencia a reusit sa castige un singur meci din ultimele 7. In ultimele 5 partide jucate acasa impotriva Manchester United, jucatorii nu au reusti sa incries mai mult de un gol pe meci.

Man United vs Valencia pronostic: 1 @ 1.73

Man United vs Valencia pont: Sub 3,5 goluri @ 1.40

Man United vs Valencia final score recommendations: 1-0 sau 2-0 @ 8.00 or 8.00