OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Palermo vs Napoli - 14.02.2015

Ponturi pariuri Palermo vs Napoli - 14.02.2015

In acest weekeng va avea loc cea de-a 23-a etapa din Italia Serie A, iar cel de-al doilea meci programat in cadrul acestei runde se va disputa sambata seara de la ora 21:45, atunci cand Palermo si Napoli vor fi adversare.
 
Palermo nu este o formatie de neglijat, fiind capabila de orice, in special pe teren propriu, capitol la care este a treia formatie din Italia, cu sase victorii, patru remize si un singur meci pierdut. Per total, gazdele ocupa locul noua, cu 30 de puncte si cu un golaveraj de 34-36, defensiva fiind problema principala. Vor lipsi de la gazde Maresca si Vitiello, accidentati, dar si Gonzalez, suspendat.
 
Napoli se prezinta la aceasta partida dupa patru victorii consecutive in campionat, fiind una dintre cele mai in forma trupe ale momentului in Serie A. Higuain si compania ocupa locul doi cu 42 de puncte si un golaveraj de 41-27, apropiindu-se la patru puncte de AS Roma in ultimele saptamani. Benitez nu se va putea baza pe Zuniga, Insigne, Michu si Mesto, accidentati, dar nici pe Mertens, suspendat.
 
Palermo vs Napoli echipe probabile:
Palermo (3-5-2): Sorrentino - Andjelkovic, Terzi, Daprela - Morganella, Barreto, Bolzoni, Rigoni, Lazaar - Dybala, Vazquez.
Napoli (4-2-3-1): Cabral - Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinic - Gargano, Lopez - Callejon, Hamsik, Gabbiadini - Higuain.
Pronostic: Ambele marcheaza @ 1.67
Ambele tabere sunt intr-o perioada buna. Palermo are si ea un atac de senzatie, insa o defensiva dezastruoasa, astfel ca ne asteptat la un meci frumos, deschis si cu goluri in ambele porti.
Cele mai bune cote pentru Palermo vs Napoli: 3.60 - 3.40 - 2.05