OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Portugalia vs Italia - 10.09.2018

Ponturi pariuri Portugalia vs Italia - 10.09.2018

Capul de afis al zilei de luni este fara doar si poate duelul dintre Portugalia si Italia, programat la ora 21:45, ora Romaniei. Cotele sunt foarte echilibrate, usor de partea lusitanilor in majoritatea cazurilor.

Portugalia a stat in prima etapa, fiind grupa formata din trei echipe, iar acum o victorie o poate duce pe pozitia fruntasa din cadrul acestei grupe. Lusitanii nu il au pe Cristiano Ronaldo la dispozitie in aceasta runda, starul lui Juventus ramanand acasa pentru a se concentra pe activitatea sa de la club in aceasta perioada. Portugalia a atins doar optimile de finala la Cupa Mondiala, fiind eliminata acolo de Uruguay.

Italia a lipsit de la Cupa Mondiala din vara acestui an, iar per total in 2018 nu a convins deloc, bifand un succes, trei remize si doua infrangeri in cele sase partide sustinute. Italienii au inceput Liga Natiunilor cu un egal acasa, 1-1 contra Poloniei, reusind golul egalizator din penalty, aproape de final. Ultimul meci direct dintre cele doua tabere a avut loc in 2015, fiind un joc de pregatire, castigat atunci de Portugalia, scor 1-0 in deplasare.

Portugalia vs Italia echipe probabile:

Portugalia (4-2-3-1): Patricio - Cancelo, Dias, Pepe, Guerreiro - Carvalho, Neves - Silva, Pizzi, Guedes - Silva.

Italia (4-3-3): Donnarumma - Zappacosta, Bonucci, Chiellini, Criscito - Bonaventura, Jorginho, Benassi - Bernardeschi, Belotti, Insigne.

Portugalia vs Italia pronostic: 1X @ 1.30

Portugalia vs Italia   ponturi pariuri: X final @ 3.15

Portugalia vs Italia   recomandare scor final : 0-0 or 1-1 @ 8.00 or 6.25