OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Roland Garros - 03.06.2017

Ponturi pariuri Roland Garros - 03.06.2017

Avand in vedere ca actiunea din fotbal este ceva mai slaba in aceasta perioada, nu putem trece cu vederea cel mai mare turneu de tenis de pe zgura, Roland Garros.

 

    Gasquet vs Monfils - 03.06.2017

 

Incepem cu un duel intre francezi, Gasquet urmand sa dea piept cu Monfils. Acesta din urma porneste cu prima sansa la pariuri, stand mai bine si in clasamentul ATP. Se anunta un meci destul de echilibrat totusi, iar noi mizam pe cel putin patru seturi in aceasta intalnire, la o cota buna, dupa parerea noastra.

Predictie: Peste 3,5 seturi @ 1.55

 

    Kasatkina vs Halep - 03.06.2017

 

Singurul meci care ne-a atras atentia de la turneul feminin o are in prim plan pe Simona Halep. Romanca o va intalni pe Kasatkina, luptand pentru un loc in optimile de finala. Halep are toate cifrele de partea ei si speram sa confirme inca o data forma buna din ultima perioada si sa se impuna.

Predictie: 2 @ 1.36

 

    Murray vs Del Potro - 03.06.2017

 

Incheiem lista de astazi cu un pariu de la meciul dintre Murray si Del Potro, doi colosi ai tenisului mondial. Murray este numarul 1 ATP, dar nu a impresionat in ultimele saptamani. Del Potro este capabil sa castige un astfel de meci, insa am ales sa mizam pe numarul de seturi, sperand sa vedem cel putin patru sambata dupa-amiaza.

Predictie: Peste 3,5 seturi @ 1.59