OMNIBET.RO

Ponturi Pariuri Sportive Online - 22.06.2017

Ponturi Pariuri Sportive Online - 22.06.2017

Am ales trei pariuri pentru ziua de joi, 22 Iunie 2017, iar fiecare joaca ce i se pare mai interesant. Bineinteles, puteti juca pariurile si combinat, pe acelasi bilet, pentru un eventual profit mai mare.

 

    Anglia U21 vs Polonia U21, ora 21:45

 

Englezii, cu patru puncte castigate pana acum, sunt lideri in Grupa A. Selectionata de tineret a Albionului are insa nevoie de victorie in fata echipei gazda pentru a fi sigura de calificare, asa ca nu isi permite pasi gresiti. Realistic vorbind, polonezii sunt ca si eliminati din competitia pe care o gazduiesc in acest an si probabil vor fi lipsiti de o motivatie reala.

Pronostic: 1 @ 1.55

 

    Slovacia U21 vs Suedia U21, ora 21:45

 

Cel de-al doilea meci de astazi vine tot de la EURO U21. Slovacia si Suedia se intalnesc in celalalt meci al Grupei A de la ora 21:45. Slovacii sunt pe locul doi si inca spera la calificare. Din cele trei grupe, doar cel mai bun loc doi merge mai departe. Echipa poate ajunge la sase puncte cu o victorie astazi si poate emite ceva pretentii. Suedia are un punct in minus si chiar si cu o victorie aici ii va fi greu sa se califice.

Pronostic: 1X @ 1.58

 

    Germania vs Chile, ora 21:00

 

Si in final, atractia principala de joi seara este meciul dintre Germania si Chile, de la Cupa Confederatiilor. Nemtii au lasat cativa jucatori de baza in afara turneului, insa chiar si asa emit pretentii la trofeu. Germania si Chile sunt doua dintre cele mai bune echipe nationale ale planetei si de departe cele mai solide in aceasta grupa. Speram ca atacurile sa iasa la rampa si de-o parte si de cealalta.

Pronostic: GG @ 1.50