OMNIBET.RO

Ponturi pariuri sportive Vineri - 23.06.2017

Ponturi pariuri sportive Vineri - 23.06.2017

Pentru ziua de vineri am ales trei pariuri pe care ne bazam. Mergem pe doua pronosticuri din fotbal si un pronostic din tenis. Fie ca alegeti sa le jucati single sau combinat, multa bafta!

 

    Bautista Agut vs Alexander Zverev

 

Cei doi jucatori de Top 20 se intalnesc vineri in jurul pranzului la turneul de la Halle (Germania). Zverev are fanii de partea lui, jucand acasa, iar anul acesta a mai trecut o data de Bautista, tot in Germania, la Munchen. Atunci pustiul de 20 de ani a castigat un doua seturi pe zgura, insa acum situtia este putina diferita, pe iarba.

Pronostic: 2 @ 1.44

 

    Macedonia U21 vs Portugalia U21, ora 21:45

 

Portugalia inca spera sa fie cea mai buna echipa de pe locurile 2 in cadrul Campionatul European sub 21 de ani. Are nevoie de o victorie si golaverajul este foarte important de asemenea. Lusitanii sunt mari favoriti aici, iar noi mizam pe o victorie destul de clara, la o diferenta de minimum doua goluri.

Pronostic: Portugalia -1.5 HA @ 1.55

 

    Derry City vs Cork City, ora 21:45

 

Tot de la ora 21:45 are loc un derby in campionatul Irlandei de fotbal. Derry City si Cork City sunt adversare in etapa cu numarul 19, iar spectacolul se anunta a fi la el acasa. Ambele formatii au atacuri remarcabile si speram sa se vada acest lucru si pe tabela de marcaj. Am ales sa pariem pe faptul ca vor inscrie ambele protagoniste aici.

Pronostic: GG @ 1.83