OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Stoke City v Liverpool - 08.04.2017

Ponturi pariuri Stoke City v Liverpool - 08.04.2017

Etapa cu numarul 32 din Premier League ne va oferi multe meciuri interesante, iar sambata dupa amiaza Stoke City si Liverpool vor fi adversare de la ora 17:00 intr-unul din ele.

Echipa gazda a pierdut ultimele trei meciuri de campionat, iar in precedentele patru etape a marcat o singura data, sufering la acest capitol. Stoke este pe locul 12 cu 36 de puncte, la opt deasupra linie de plutire. Mai sunt sapte etape ramase de jucat si echipa de pe Britannia Stadium a cam scapat de emotiile retrogradarii. Stoke a pierdut ultimul meci acasa, scor 1-2 in fata liderului Chelsea.

Liverpool a castigat precedentele doua deplasari de pe acest teren, scor 1-0 de fiecare data. Cu siguranta misiunea oaspetilor nu va fi usoara, fara Henderson, Lallana si Mane, acesta din urma ratand toate meciurile pana la finalul sezonului. Cormoranii sunt pe locul trei cu 60 de puncte, insa nu sunt siguri deloc de Top 4, mai ales ca adversarele din aceasta cursa au restante de disputat, iar ei continua sa piarda puncte cu echipele slab cotate.

Stoke City vs Liverpool probable lineups:

Stoke (4-2-3-1): Grant - Johnson, Shawcross, Indi, Pieters - Cameron, Adam - Arnautovic, Allen, Sobhi - Berahino.

Liverpool (4-3-3): Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Wijnaldum, Lucas, Can - Firmino, Origi, Coutinho.

Stoke City vs Liverpool pronostic: Gol in repriza 1 @ 1.36

Stoke City vs Liverpool ponturi pariuri: GG @ 1.70

Stoke City vs Liverpool recomandare scor final: 1-1 sau 1-2 @ 7.50 sau 9.00