OMNIBET.RO

Ponturi pariuri Villarreal vs Bilbao - 07.04.2017

Ponturi pariuri Villarreal vs Bilbao - 07.04.2017

Etapa cu numarul 31 din LaLiga va fi deschisa vineri seara de partida dintre Villarreal si Athletic Bilbao, programata la ora 21:45, ora Romaniei.

Villarreal lupta sa-si asigure pozitia a cincea care merge direct in grupele Europa League, avand sanse minime acum sa mai intre in Top 4. Submarinul Galben are 51 de puncte si un golaveraj de 42-23, fiind in continuare cea mai solida echipa din Spania cand vine vorba de defensiva. Bilantul meciurilor de acasa nu este unul excelent, cu opt victorii, trei remize si patru esecuri inregistrate pana acum.

Athletic Bilbao este vecina de clasament cu adversara de vineri seara, pe locul sase cu 50 de puncte. Bascii au ca obiectiv tot pozitia a cincea pentru a evita preliminariile Europa League. Victoria este necesara aici pentru a urca in clasament, plus ca Bilbao este in pericol sa piarda si pozitia a sasea chiar. Vestea buna pentru oaspeti este ca niciun jucator nu este indisponibil pentru deplasarea cu Villarreal.

Villarreal vs Bilbao echipe probabile:

Villarreal (4-4-2): Fernandez - Mario, Ruiz, Musacchio, Costa - Castillejo, Trigueros, B. Soriano, R. Soriano - Soldado, Bakambu.

Bilbao (4-2-3-1): Kepa - Marcos, Laporte, Alvarez, Balenziaga - Etxebarria, Jose - Williams, Garcia, Lekue - Aduriz.

Villarreal vs Bilbao pronostic: Over 1,5 goals @ 1.36

Villarreal vs Bilbao ponturi pariuri: 1X @ 1.34

Villarreal vs Bilbao recomandare scor final: 1-1 or 2-1 @ 6.75 or 9.50