OMNIBET.RO

Ponturi Polonia vs Romania - 10.06.2017

Ponturi Polonia vs Romania - 10.06.2017

Atractia principala de sambata pentru toti microbistii romani este fara doar si poate meciul Polonia - Romania, meci programata la ora 21:45.

Polonia face regulile in Grupa E din preliminarii si era de asteptat sa se intample acest lucru. Formatia gazda are 13 puncte din 15 posibile pana acum, dar si cel mai bun golaveraj: 12-6. Polonezii, in frunte cu Lewandowski, sunt superiori Romaniei din orice punct de vedere si in orice compartiment al terenului, realistic vorbind. Echipa nu are emotii vis a vis de calificare, iar o noua victorie le-ar asigura linistea spre finalul campaniei curente.

Romania ocupa doar pozitia a patra in aceasta grupa, cu sase puncte adunate pana acum. Ai nostri au bifat o victorie, trei remize si un esec, acesta din urma chiar in fata Poloniei, scor 0-3 acasa. Este bine de stiut totusi ca tricolorii au primit doar patru goluri pana acum, avand cea mai solida aparare din grupa. Romania a castigat patru puncte din sase posibile pe teren strain, avand un golaveraj de 5-0.

Polonia vs Romania pronostic: 1 @ 1.52

Polonia vs Romania pont pariuri: Gol in repriza 1 @ 1.47

Polonia vs Romania recomandare scor final: 2-0 sau 2-1 @ 6.00 sau 9.00