OMNIBET.RO

Ponturi PSG vs Monaco - 26.04.2017

Ponturi PSG vs Monaco - 26.04.2017

Una dintre atractiile principale ale zilei de miercuri, 26 Aprilie, vine din Cupa Frantei, acolo unde PSG va da piept cu AS Monaco in semifinale.

Parizienii sunt mari favoriti la toate agentiile de pariuri, avand in vedere ca Monaco nu va folosi echipa de baza in meciul din capitala. PSG este intr-o forma de zile mari, cu opt victorii in ultimele opt meciuri oficiale, insa chiar si asa are sansa a doua in cursa pentru titlu din Ligue 1. Cavani si compania isi doresc in mod sigur Cupa Frantei, asta dupa ce la inceputul acestei luni au striumfat in Cupa Ligii, 4-1 in fata lui Monaco.

AS Monaco se concentreaza mai mult pe Ligue 1, unde este lider, si pe Champions League, unde va juca semifinalele. Cu noua victorii in ultimele zece meciuri oficiale, oaspetii sunt pe val. Singurul esec din aceasta perioada a venit chiar in finala Cupei Ligii cu PSG, 1-4 pe 1 Aprilie. Oaspetii sunt asteptati sa odihneasca jucatorii de baza in aceasta deplasare, pastrandu-se pentru campionat si Liga Campionilor, dupa cum am precizat si anterior.

PSG vs Monaco pronostic: Monaco +3 Handicap @ 1.40

PSG vs Monaco ponturi pariuri: Sub 4,5 goluri @ 1.33

PSG vs Monaco recomandare scor final: 2-1 sau 3-1 @ 9.50 sau 10.00