OMNIBET.RO

Ponturi Romania vs Chile - 13.06.2017

Ponturi Romania vs Chile - 13.06.2017

Marti seara, selectionata de fotbal a Romaniei va sustine un meci de pregatire cu selectionata din Chile, lovitura de start fiind programata la ora 21:00.

Tricolorii sunt vazuti cu sansa a doua, asa cum era de asteptat, mai ales ca echipa a lasat de dorit in ultimele luni. Elevii lui Daum au castigat un singur meci din calificarile pentru Cupa Mondiala si sunt tot mai aproape sa rateze inca un turneu mondial. Romania vine dupa infrangerea suferita acum cateva zile in Polonia, scor 1-3, la capatul unui meci controlat clar de adversari, ai nostri ''miscand'' putin doar aproape de final.

Chile are jucatori precum Alexis Sanchez in lot si cu siguranta au pretentii mai mari. Sud-americanii au sustinut sase partide in 2017, patru dintre ele fiind amicale. Bilantul este unul bun, cu trei victorii, doua remize si un esec, acesta din urma venind pe terenul Argentinei, scor 0-1. Chile si Romania nu s-au mai intalnit pana acum, sau cel putin nu in istoria recenta a fotbalului, asa ca va fi o partida de urmarit.

Romania vs Chile pronostic: Peste 1,5 goluri @ 1.33

Romania vs Chile pont pariuri: 2 DNB @ 1.36

Romania vs Chile recomandare scor final: 1-1 sau 1-2 @ 7.00 sau 8.50