OMNIBET.RO

Ponturi Southampton vs Hull City - 29.04.2017

Ponturi Southampton vs Hull City - 29.04.2017

Unul dintre meciurile cele mai interesante programate sambata aceasta in Premier League le va pune fata in fata pe Southampton si pe Hull City, incepand cu ora 17:00.

Soton vine dupa doua infrangeri la rand si nu prea are pentru ce sa mai lupte in ultimele etape. Echipa are doua restante de disputat si se afla pe locul noua momentan, cu 40 de puncte. Sunt 18 puncte intre ei si pozitia a saptea, ultima care asigura prezenta in Europa League. Golaverajul Sfintilor este unul negativ in acest moment, de 39-44, marea problema a echipei in acest sezon fiind ofensiva.

Hull City este prima echipa de deasupra zonei de retrogradare, la doua puncte peste linia de plutire. Tigrii vor trai periculos ultimele patru etape de campionat si cu siguranta nu vin aici sa se predea usor. Ne asteptam ca Hull sa faca un meci bun, sa fie foarte motivati si de ce nu, chiar sa scoata macar un punct. Hull City s-a impus in meciul tur, scor 2-1 in fata propriilor suporteri, pe 6 Noiembrie 2016.

Southampton vs Hull City echipe probabile:

Southampton (4-3-3): Forster - Soares, Stephens, Yoshida, Bertrand - Prowse, Romeu, Davis - Tadic, Gabbiadini, Redmond.

Hull City (4-2-3-1): Jakupolic - Maguire, Ranocchia, Dawson, Robertson - N'Diaye, Clucas - Markovic, Evandro, Grosicki - Niasse.

Southampton vs Hull City pronostic: Gol in repriza 1 @ 1.34

Southampton vs Hull City ponturi pariuri: X2 @ 2.30

Southampton vs Hull City recomandare scor final: 1-1 sau 1-2 @ 7.50 sau 16.00