OMNIBET.RO

Ponturi tenis Roland Garros - 30.05.2017

Ponturi tenis Roland Garros - 30.05.2017

Fotbalul pica in plan secund in aceasta perioada, avand in vedere ca mai toate competitiile importante s-au incheiat, cu exceptia Champions League (finala se joaca sambata). Asadar, ne orientam in aceasta perioada si catre tenis. Am ales cele mai interesante trei pronosticuri pentru ziua de marti, 30 Mai 2017.

 

    Pronostic Brown vs Monfils

La nivel de cote exista un dezechilibru clar, francezul Monfils avand prima sansa, asa cum era de asteptat. E greu de gasit o cota de incredere cand exista un asa dezechilibru la nivel de cote. Mergem pe faptul ca Monfils va castiga primul set, la o cota acceptabila, mai ales daca vreti sa o combinati cu alte pariuri.

Pronostic: Monfils primul set @ 1.23

 

    Pronostic Tsonga vs Olivo

 

Al doilea meci este unul si mai dezechilibrat, intre Tsonga, locul 11 ATP, si Olivo, locul 91 mondial. Nu ar trebui sa existe emotii pentru Tsonga in a avansa mai departe la Roland Garros si ne asteptam sa nu piard vreun set in fata mult mai slab cotatului Olivo. Asadar, alegem cota de  1.37 pentru scor 3-0 la seturi.

Pronostic: 3-0 seturi @ 1.37

 

    Pronostic Kohschreiber vs Kyrgios

 

Al treilea meci este ceva mai echilibrat, intre Kohlschreiber, jucator cu experienta si ocupantul locului 43, si Kyrgios, unul dintre cei mai talentati jucatori ai momentului si ocupantul locului 19 ATP. Mizam pe un duel strans in care fiecare sa castige cel putin un set. Asadar, mergem pe minimum patru seturi in aceasta intalnire, la o cota de 1.56.

Pronostic: Peste 3,5 seturi @ 1.56