OMNIBET.RO

Pronostic Schalke v Real Madrid - 18.02.2015

Pronostic Schalke v Real Madrid - 18.02.2015

Schalke 04 si Real Madrid vor fi adversare in aceasta seara de la ora 21:45 in mansa tur din optimile de finala ale Ligii Campionilor. Cele doua tabere s-au duelat si in optimile editiei precedente, Realul castigand fara drept de apel.
 
Schalke 04 pare sa fi progresat oarecum de atunci, insa in orice caz pleaca tot cu sansa a doua. Nemtii nu sunt nici in cea mai buna forma a lor, venind dupa infrangerea cu Frankfurt, scor 0-1 in deplasarea din campionat. Plus de asta, gazdele au si ceva probleme la nivel de lot, principalul absent fiind starul echipei, Julian Draxler, accidentat. Vor mai lipsi si Fahrmann, Farfan, Kolasinac, Goretzka si Obasi, tot accidentati.
 
Real Madrid a reusit o victorie weekendul trecut, 2-0 acasa cu La Coruna, mentinandu-si pozitia de lider in Primera Division, insa simte tot mai tare amenintarea Barcelonei, avand un singur punct in fata la ora actuala. Ronaldo pare sa fi suferit o scadere de forma de la inceputul acestui an. Modric, Ramos, Khedira, Coentrao si Rodriguez sunt accidentati si nu vor face deplasarea cu echipa.
 
Schalke vs Real Madrid echipe probabile:
Schalke (3-5-2): Wellenreuther - Howedes, Matip, Nastasic - Uchida, Barnetta, Kirchhoff, Hoger, Fuchs - Huntelaar, Moting.
Real Madrid (4-3-3): Casillas - Carvajal, Varante, Nacho, Marcelo - Illarramendi, Kroos, Isco - Bale, Benzema, Ronaldo.
 
Pronostic: 2 solist @ 1.44
Ne asteptam ca Real Madrid sa isi confirme superioritatea fata de Schalke in meciul de diseara si sa se impuna, rezolvand astfel in mare masura soarta calificarii inca din tur, asa cum am vazut si anul trecut.
Cele mai bune cote pentru Schalke vs Real Madrid: 6.50 - 4.75 - 1.44