OMNIBET.RO

Pronostic Shaktar Donetsk v Bayern Munchen - 17.02.2015

Pronostic Shaktar Donetsk v Bayern Munchen - 17.02.2015

Diseara de la ora 21:45 va avea loc un meci extrem de interesant in optimile Uefa Champions League. Mai exact, Shakhtar Donetsk si Bayern Munchen vor fi adversare in mansa tur a acestei runde, bavarezii avand prima sansa.
 
Shakhtar-ul lui Mircea Lucescu nu va avea o misiune usoara diseara, mai ales ca au trecut mai bine de doua luni de la ultimul meci oficial. In aceasta perioada ucrainienii au sustinut opt meciuri de pregatire, trecandu-si in cont trei victorii, trei egaluri si doua esecuri. Lucescu nu il va avea la dispozitie pe Stepanenko, suspendat, acesta urmand sa fie singurul jucator indisponibil diseara in tabara gazdelor.
 
Guardiola are ceva mai multe probleme la Bayern Munchen, la nivel de lot mai exact, cu Martinez, Lahm si Alcantara accidentati. Alonso este anuntat in primul 11, desi momentan nu este 100% apt de joc, insa pana diseara e posibil sa fie recuperat in totalitate. Bayern vine dupa instructia din weekend cu Hamburg, scor 8-0, iar pe plan intern nu are emotii in ceea ce priveste cursa pentru titlu in Bundesliga.
 
Shakhtar vs Bayern echipe probabile:
Shakhtar (4-2-3-1): Pyatov - Srna, Kucher, Rakitskiy, Shevchuk - Fred, Fernando - Costa, Teixeira, Taison - Adriano.
Bayern (4-2-3-1): Neuer - Rafinha, Benatia, Boateng, Bernat - Alonso, Alaba - Robben, Muller, Gotze - Lewandovski.
 
Pronostic: 2 solist @ 1.40